Skip to main content

Wie zijn wij?

Van Rossum Belastingadvies & Estate Planning is een voortzetting van het advieskantoor Leenen & Aarnoudse en is sedert 2006 gevestigd aan de Aston Martinlaan 16 te Oud-Beijerland.  Wij staan u als klant bij met integer, eerlijk en persoonsgericht advies vanuit verschillende fiscale en financiële invalshoeken. Daar staan wij voor.

Team van Rossum

Wat doen wij?

Hoe staat uw organisatie er financieel voor? Wilt u zorgeloos uw belastingaangiften laten doen? En welke invloed heeft de financiële gezondheid van uw onderneming op uw privé-situatie. Dat zijn allemaal complexe uitdagingen voor u als ondernemer. Wilt u hiervan een helder beeld? Dan kunt u op Van Rossum Belastingadvies & Estate Planning vertrouwen. Wij helpen u graag verder.

Hoe doen wij dat?

Van de btw-aangifte tot advies over estate planning. Van overzichtelijke berekeningen van bruto naar netto loon tot complexe vraagstukken over vennootschaps- en inkomstenbelasting. Van Rossum haar passie ligt bij al dit soort vraagstukken. Wij willen vertellen hoe uw financiële en fiscale situatie eruit ziet. Daarom combineren wij al deze specialismen en leggen zo verbanden en relaties.

Korte lijnen

Een persoons- en mensgerichte aanpak vinden wij heel belangrijk en dat ziet u dan ook terug in onze hele werkwijze. De lijnen van u als ondernemer naar ons zijn kort. Wij zijn bewust een kleiner advieskantoor met administratieve deskundigen en Lia van Rossum als fiscaal specialist.

Wat bereiken wij?

Onze doelstelling is om naast de ondernemer te staan als adviseur en te kunnen adviseren op deelgebieden waarop wij als fiscalist en financieel expert zicht hebben. Hierbij streven wij naar een vertrouwensband met u als klant op de lange termijn. Integriteit is dan ook een van de belangrijkste speerpunten van ons adviesbureau.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met Van Rossum Belastingadvies & Estate Planning via het telefoonnummer: 0186-614 639 of via info@vanrossumbv.com.