Skip to main content

Jaarrekening

Wanneer u de jaarrekening opstelt, dan helpt Van Rossum Belastingadvies & Estate Planning u. De administratie is hierbij altijd een leidend beginpunt. Levert zo’n jaarrekening u als ondernemer onnodig veel druk op? Dan stellen wij van begin af aan orde op zaken.

Gerard van der Velde aan het werk

Jaarverslag maken

Eens in het jaar moet het toch gaan gebeuren voor de ondernemingsvorm: stichting, vereniging, vof, nv, bv en coöperatie. Schrikt u ook van het werk dat een jaarverslag met zich mee brengt? Van Rossum wil u hierbij als ondernemer ontzorgen.

Uw jaarrekening en de administratie

Een goed jaarverslag begint bij een goede voorbereiding. Wanneer de administratie op orde is, scheelt dat veel tijd en moeite bij het opstellen van het jaarverslag. Verliest u hierbij het overzicht of heeft u daar geen tijd voor? Dan kunnen wij u als multidisciplinair bureau ondersteunen. Dat kan al preventief doordat wij uw administratie vroegtijdig gestructureerd verzorgen. Of wij ondersteunen bij het opmaken van het jaarverslag. Dan zorgen wij voor een helder jaarverslag in begrijpelijke taal.

Advies n.a.v. uw jaarverslag

Maar Van Rossum doet meer dan het opstellen van uw jaarrekening. Wij zijn een veelzijdig adviesbureau dat u ook gevraagd en ongevraagd kan en wil adviseren over de financiële situatie van uw onderneming. Hoe ziet uw onderneming er in de toekomst uit? Is er een opvolger? Zijn er verbetermogelijkheden of kostenbesparingen? Dat zijn allemaal vragen die u zich kan stellen en waarop wij u een eerlijk en helder antwoord willen geven.

Betrokken adviesbureau

U kiest namelijk voor ons adviesbureau vanwege onze betrokkenheid. Voor ons is het opstellen van een jaarverslag meer dan het invoeren van data. Wij willen u ook graag helpen en bijstaan in uw ambitie en doelstellingen. Mogen wij met u meedenken over een goed onderbouwde visie op de lange termijn?

Intakegesprek aanvragen

U kunt een intakegesprek aanvragen via Van Rossum Belastingadvies & Estate Planning op het nummer: 0186-614 639 of via info@vanrossumbv.com.