Skip to main content

BTW aangifte

Zoekt u als ondernemer ondersteuning bij uw btw-aangifte? Van Rossum Belastingadvies & Estate Planning zorgt dat uw aangifte omzetbelasting altijd tijdig bij de fiscus wordt ingediend.

Kantoor van Rossum

Aangifte BTW

Eens in het jaar, in het kwartaal of in de maand, moet u als ondernemer uw btw-aangifte doen. Belangrijk is om dit tijdig te doen en de juiste bedragen in die periode bij de fiscus aan te geven. Hierdoor voorkomt u onnodige boetes en vervelende discussie met de belastingdienst.

“BIJ VAN ROSSUM IS KENNIS HEBBEN BELANGRIJK, MAAR KENNIS (BIJ)HOUDEN NOG MEER.”

Verschillende disiplines vanuit de BTW aangifte

Ons adviesbureau is multidisciplinair en ziet de vraagstelling vaak vanuit verschillende fiscale en financiƫle invalshoeken. Voor uw onderneming kunnen wij op een betrouwbare en heldere manier uitleggen hoe een btw-aangifte zich verhoudt tot andere vraagstukken. Zo duiden wij uitstekend hoe uw onderneming er voor staat en ondersteunen u in uw strategie als ondernemer. Wij willen ook die adviseur zijn die naast de ondernemer staat.

Omzetbelasting: ons hart bij uw belastingvragen

Als adviesbureau zegt de naam Van Rossum Belastingadvies & Estate Planning het al, onze passie ligt bij uw belastingvragen. Lia van Rossum is een fiscalist in hart en nieren, die in 1989 na voltooing van haar universitaire studie fiscaal recht steeds als belastingadviseur actief is geweest.

Correspondentie na de BTW-aangifte

Soms kan u in geschil komen met de fiscus. Dan moet u in verweer gaan om uw recht te halen. Van Rossum probeert dit altijd voor te zijn. Maar mocht dit voorkomen? Dan nemen wij u graag alle zorg uit handen.

Contact opnemen

Ga dus in gesprek met onze specialisten en houdt grip op uw administratie. Neem contact op met Van Rossum via: 0186-614 639 of via info@vanrossumbv.com.