Wie zijn wij?

Van Rossum Belastingadvies & Estate Planning is een voortzetting van het advieskantoor Leenen & Aarnoudse. Wat dat betreft verandert er ook niets. Want nog steeds staan wij u als klant bij met integer, eerlijk en persoonsgericht advies vanuit verschillende fiscale en financiële invalshoeken. Daar staan wij voor.

 

Wat doen wij?

Hoe staat uw organisatie er financieel voor? Wilt u zorgeloos uw belastingaangiften laten doen? En welke invloed heeft de financiële gezondheid van uw onderneming op uw privé-situatie. Dat zijn allemaal complexe uitdagingen voor u als ondernemer. Wilt u hiervan een helder beeld? Dan kunt u op Van Rossum Belastingadvies & Estate Planning vertrouwen.

 

Hoe doen wij dat?

Van de btw-aangifte tot advies over uw pensioen in eigen beheer. Van overzichtelijke berekeningen van bruto naar netto loon tot complexe vraagstukken over vennootschaps- en inkomstenbelasting. Van Rossum haar passie ligt bij al dit soort vraagstukken. Wij willen vertellen hoe uw financiële en fiscale situatie eruit ziet. Daarom combineren wij al deze specialismen en leggen zo verbanden en relaties.

 

Korte lijnen

Een persoons- en mensgerichte aanpak vinden wij heel belangrijk en dat ziet u dan ook terug in onze hele werkwijze. De lijnen van u als ondernemer naar ons zijn kort. Wij zijn bewust een kleiner advieskantoor met 2 gespecialiseerde administratieve deskundigen en eigenaresse Lia van Rossum als fiscaal specialist.

 

Onze ervaring is dat ondernemers onze manier van werken aangenaam vinden. Zij verdwalen niet in een complexe organisatie vanwege onze kleinschaligheid. Want u krijgt als ondernemer snel, adequaat en eerlijk antwoord op uw vragen. Wij nemen onze tijd en aandacht voor u. Nauwkeurig en daadkrachtig voorzien wij u van een concreet advies.

 

Wat bereiken wij?

Onze doelstelling is om naast de ondernemer te staan als adviseur en te kunnen adviseren op deelgebieden waarop wij als fiscalist en financieel expert zicht hebben. Hierbij streven wij naar een vertrouwensband met u als klant op de lange termijn. Integriteit is dan ook een van de belangrijkste speerpunten van ons adviesbureau.

 

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend de mogelijkheden bespreken voor uw organisatie? Neem dan contact met Van Rossum Belastingadvies & Estate Planning op via het telefoonnummer: 0186-614 639 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Van Rossum BV


RBO FISCOUNT

REP

Aston Martinlaan 16,
3261 NB Oud-Beijerland

0186 614639
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

 


Maak uw keuze!

Vul uw naam in!

Vul uw telefoonnummer in!

Ga akkoord met de privacyverklaring!Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl