Wie zijn wij?

Van Rossum Belastingadvies & Estate Planning is een integer en compleet advies- en administratiekantoor. Niet alleen geven wij helder antwoord op al uw fiscale en financiële vragen. Privé en zakelijk heeft u bij ons alles overzichtelijk onder één paraplu.

Administratie- en fiscaal advies

Fiscalist Lia van Rossum richtte Van Rossum Belastingadvies & Estate Planning op om al uw financiële en fiscale vraagstukken uit handen te nemen. Samen met financieel deskundige Gerard van der Velde geeft zij u weer lucht om succesvol te ondernemen. Heeft u veel affiniteit met uw boekhouding of wilt u die liever uitbesteden? Dan ligt daarin onze passie. U doet waar u goed in bent en vertrouwt op ons als sparringpartner voor al uw fiscale en financiële verplichtingen.

 

Hoe staat uw organisatie ervoor?

U kiest voor Van Rossum omdat wij vanuit verschillende expertises met u meedenken en verbanden leggen. Omdat wij multidisciplinair zijn, geeft dat ons de mogelijkheid het complete ‘verhaal te vertellen’ over hoe u en uw onderneming er fiscaal en financieel voor staan. Veel deelgebieden zijn namelijk van invloed op elkaar.

 

Een advieskantoor met korte lijnen

Onze lijnen zijn kort en wij staan daarom ook als gesprekspartner dichtbij uw organisatie. Uit ervaring merken wij dat ondernemers het fijn vinden om één aanspreekpunt te hebben. Deze adviseur weet wie u bent en geeft u snel en gericht antwoord. Wij zijn gelukkig geen complexe organisatie met meerdere lagen waar u in verdwaalt.

 

Diverse specialisaties op fiscaal en financieel gebied

Maak dus vrijblijvend kennis met ons. U maakt een afspraak via het telefoonnummer: 0186-614 639 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Van Rossum BV


RBO FISCOUNT

REP

Aston Martinlaan 16,
3261 NB Oud-Beijerland

0186 614639
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

 


Maak uw keuze!

Vul uw naam in!

Vul uw telefoonnummer in!

Ga akkoord met de privacyverklaring!Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl