Fiscaal advies

Als belastingadviseur gaat Van Rossum Belastingadvies & Estate Planning transparant en helder te werk. Voor u als ondernemer verzorgen wij de verschillende belastingaangiften zowel zakelijk als privé. Immers hebben beide domeinen invloed op uw aangiften en zij vertellen hoe u er fiscaal voor staat.

Fiscaal advies: mis geen aftrekpost

Iedere organisatie die wij bijstaan, is anders. Gaat u met ons in gesprek, dan stappen wij daar onbevangen in. Vanuit een nuchtere benadering horen wij graag waar u tegen aan loopt en adviseren u gevraagd en ongevraagd.

 

"Van particuliere erfbelasting tot zakelijke vennootschapsbelasting"

 

Wij bieden als belastingconsulent het volledige pakket aan u. Wij adviseren en verzorgen onder andere de volgende aangiften:

  • Loonheffing
  • Inkomstenbelasting
  • Schenk- en erfbelasting
  • Omzetbelasting
  • Dividendbelasting
  • Vennootschapsbelasting 

Uw onderneming in geschil met de fiscus

Mocht u een geschil met de fiscus krijgen? Wij hopen natuurlijk van niet, maar dan staan wij u in goed vertrouwen bij. Op een heldere manier leggen wij u uit wat de discussie eigenlijk is. En vervolgens ondernemen wij actie als u dat wilt. Dan kan het zijn dat wij bemiddelen. En komen wij er dan niet uit in uw voordeel, dan nemen wij de bezwaarprocedure op ons. Wij gaan desgewenst door tot de beroeps- en hoger beroepsprocedure.

 

Professionaliteit tegenover de belastingdienst

Van Rossum denkt met u mee maar gaat ook ethisch te werk. Daarom staat Van Rossum Belastingadvies & Estate Planning ingeschreven in het Register Belastingadviseurs (RB). Wat inhoudt dat wij voor de kwaliteit en betrouwbaarheid instaan en dat deze ook wordt getoetst.

 

Deskundigheid

Het bijhouden van fiscale kennis is een speerpunt voor ons als belastingadvieskantoor. Lia van Rossum is naast eigenaresse ook fiscalist met een voltooide universitaire studie (1989) aan de Universiteit Leiden. Hierna voltooide ze in 2009 haar postacademische opleiding Formeel Belastingrecht aan de Radboud Universiteit. Daarna keerde ze in 2014 terug op de Universiteit Leiden om de specialisatieopleiding Fiscale Advocatuur te volgen. In 2016 heeft zij de specialisatieopleiding Estate Planning aan de Licent Academy gevolgd en is zij ingeschreven als Estate Planner bij het Register Estate Planners (REP). Wij vinden dat je kennis constant op peil moet houden, want het belastingrecht is voortdurend in beweging.

 

Wij staan voor integriteit en maken graag heldere afspraken. Om de mogelijkheden met u te bespreken, zijn wij te bereiken via: 0186-614 639 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Van Rossum BV


RBO FISCOUNT

REP

Aston Martinlaan 16,
3261 NB Oud-Beijerland

0186 614639
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

 


Maak uw keuze!

Vul uw naam in!

Vul uw telefoonnummer in!

Ga akkoord met de privacyverklaring!Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl