Estate planning

De ondernemer die zijn of haar vermogen fiscaal-vriendelijk wil overhevelen naar de volgende generatie, die is bij ons kantoor aan het goede adres. Wat zijn de fiscale gevolgen wanneer uw vermogen in handen komt van uw nageslacht of andere erfgenamen? Daarvoor hebben wij een heldere en adequate aanpak.

Wat is Estate Planning?

Wilt u als ondernemer de regie over uw erf- en schenkbelastingvraagstukken? Dan is Van Rossum een expert die u begeleidt van het begin tot aan het eind. Wat gebeurt er met uw vermogen op het moment dat u er niet meer bent? Wij vinden het belangrijk dat uw vermogen terecht komt waar u het wil hebben. En wij kiezen altijd een fiscaalvriendelijk alternatief in uw belang.

 

Estate Planning in uw onderneming

Van Rossum is multidisciplinair en dat is belangrijk voor u als ondernemer wanneer u nadenkt over uw nalatenschap. Ook in de bloei van uw leven en dat van uw bedrijf anticiperen wij op erf- en schenkbelastingvraagstukken.

 

Deskundigheid Estate Planning

Wat maakt Van Rossum deskundig op het gebied van Estate Planning? Wij hechten waarde aan gedegen kennis en een certificering. Wij adviseren op basis van een sterke theoretische ondergrond. Eigenaresse Lia van Rossum voltooide in 2016 de specialisatieopleiding Estate Planning aan de Licent Academy. Ook staat ze als Estate Planner ingeschreven bij het Register Estate Planners (REP). 

 

Netwerk notaris

Wanneer er officiële notariële documenten benodigd zijn, is dat voor ons het expertise-terrein van de notaris. In dat geval hebben wij overleg met de notaris van uw keuze en in nauwe samenwerking met deze notaris worden de vereiste documenten opgesteld. Hierbij kan worden gedacht aan: 

  • huwelijkse voorwaarden
  • levenstestamenten
  • testamenten

 

 

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een intakegesprek? Dan is Van Rossum Belastingadvies & Estate Planning te bereiken op het telefoonnummer: 0186-614 639 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Van Rossum BV


RBO FISCOUNT

REP

Aston Martinlaan 16,
3261 NB Oud-Beijerland

0186 614639
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

 


Maak uw keuze!

Vul uw naam in!

Vul uw telefoonnummer in!

Ga akkoord met de privacyverklaring!Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl