Salaris­administratie

Bij Van Rossum Belastingadvies & Estate Planning stopt de salarisadministratie niet bij een eenvoudige berekening van bruto naar nettoloon. Wij denken graag verder en kijken ook naar de arbeidsovereenkomsten. Hebben die consequenties voor u als ondernemer op de lange termijn?

Salarisadministratie als verplichting

Een salarisadministratie is een wettelijke verplichting die u als ondernemer soms voor uitdagende vragen zet. Voldoe ik als werkgever aan alle formele voorwaarden die de belastingdienst stelt? Wordt het salaris van het personeel verloond overeenkomstig de eisen van de wet?

 

Loonbelasting en administratie: ordelijk en overzichtelijk

Ziet u dus door de belasting het bos niet meer? Van Rossum heeft alle expertise in huis. Wij kunnen u ondersteunen in het voeren van een salarisadministratie. Maar wij kunnen u ook de volledige verwerking uit handen nemen. Onze experts zorgen ervoor dat u geen fiscale post mist en kennen alle ins en outs van de actuele wetgeving en software.

 

Salarisadministratie en vragen stellen

U kiest voor ons adviesbureau omdat wij vanuit onze passie veel (willen) weten over uw fiscale en financiële situatie. Wij zijn betrokken en denken op dit vlak dan ook verder voor u. Voeren wij een personeelslid op in de salarisadministratie, dan stellen wij ons ook de vraag wat zijn of haar dienstverband betekent voor uw strategie op de lange termijn.

 

Consequenties van een dienstverband

Is het bijvoorbeeld verantwoord voor uw onderneming om iemand voor onbepaalde tijd aan te nemen? Zit u mogelijk vast aan een loondoorbetalingsverplichting? Zijn uw contracten in lijn met de CAO? Wat zijn uw plichten maar ook uw rechten als ondernemer?

 

Wilt u hier meer over weten? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons. Daarvoor belt of mailt u met Van Rossum Belastingadvies & Estate Planning via: 0186-614 639 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Van Rossum BV


RBO FISCOUNT

REP

Aston Martinlaan 16,
3261 NB Oud-Beijerland

0186 614639
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

 


Maak uw keuze!

Vul uw naam in!

Vul uw telefoonnummer in!

Ga akkoord met de privacyverklaring!Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl